Bestuur en Beheer

Het bestuur bestaat uit Joost Schouten en Frans Haven. Joost woont op nummer 6 en is is eigenaar van Bizzgames Gamification dat serious games aanbiedt om veranderen, leren en recruitment, leuker en effectiever te maken,. Frans woont op no 125, is penningmeester en is in het dagelijkse leven bedrijfseconoom.

                                                                                                         

Het bestuur v.l.n.r.:Joost Schouten en Frans Haven , op de achtergrond voormalig bestuurslid Tom Bosman 


 

 Voor Tom Bosman wordt een vervanger gezocht. Belangstelling?: Mail naar bestuur@meander1.nl

Het bestuur is een afvaardiging van drie personen vanuit de Vereniging van Eigenaren. Gelukkig kent de VvE veel bewoners die op deelgebieden als financiën, verzekeringen, juridische zaken, bankzaken, beleggingen, energie, tuininrichting en –onderhoud etc. veel verstand hebben. Het is dan ook de visie van het bestuur om zoveel mogelijk met vrijwilligers binnen de vereniging te werken. Zij kunnen op deelgebieden het bestuur adviseren of in opdracht van het bestuur onderzoek doen. Inmiddels plukt de gehele vereniging van eigenaren al de vruchten van deze vernieuwde vorm van samenwerken binnen de vereniging.

Beheer
Munnik VvE Beheer voert diverse activiteiten uit voor de VvE Meander 1, zoals administratief, financieel en technisch beheer en dagelijks onderhoud.
Munnik is aanspreekpunt voor alle meldingen over algemene ruimten. Ook voor meldingen over overlast, zoals lekkages, liftstoringen, bestrating etc., kunnen de leden daar terecht.
Contact: beheer@meander1.nl

 

error: Inhoud is beschermd